Свободно време

Таро карта за 14 септември

Очакват ви промени и осъществяване на ваши амбиции

14.09.2020г. / 07 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Деветка жезли – днес може би ще се справите с предизвикателство и ще си отдъхнете. Също така е възможно да се наложи да защитавате правотата си, да доказвате опита си и успехите си пред някого. Очакват ви промени, осъществяване на ваши амбиции, в които сте вложили много от себе си и от вашите страсти и емоции.

Съвет за деня Тройка мечове – днес може да се появи ситуация, в която да се наложи да загърбим чувствата и емоциите. Колкото и да сме емоционални ще ни се наложи да мислим логично и да приемем някаква истина, за която сме си затваряли очите, повлияни от чувствата.

В работата:

Днес е ден за борба, може би ще се наложи да се доказвате, да се преборите за нещо. Не се поддавайте на изкушението да загърбите моралните си ценности в името на победата, но и не отстъпвайте от целта си. Направете всичко, което зависи от вас, за да защитите позицията си.

За влюбените и семейните:

Възможно е днес да останете с наранени чувства, но не се поддавайте на обида. Това не е продуктивна емоция и няма да ви донесе нищо добро. Погледнете трезво на ситуацията и на думите на половинката, които може би са ви наранили.Или приемете критиката и се постарайте да се поправите, или твърдо откажете да я приемете, ако смятате, че не е заслужена. Но не се обиждайте и останете отворени за разговори и помирение.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай