Свободно време

Изберете си египетска картина и вижте какво ви очаква

Един забавен тест

05.02.2024г. / 15 37ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Животът често ни изправя пред предизвикателства, за които търсим решение. Изберете си една египетска картина и вижте как да се справите в настоящата ситуация.

1. Вашият избор показва вълнение, недоволство. Може би тези емоции ще бъдат породени от постъпката на човек, когото познавате. Ще търсите начин да се справите със създалата се ситуация сами или ще се допитате до мнението на близък човек. Това, което не бива да правите е да решавате под въздействието на емоциите. Не бързайте, защото бързането не е помогнало на никого. Обмислете всяко свое действие много добре. Внимателно претеглете плюсовете и минусите, за да не допуснете грешка. Ако действате внимателно, нещата ще се подредят във ваша полза.

Изберете си планина и вижте какво се крие зад нея

2. Бог Анубис най-често е изобразяван като мъж с глава на чакал. Той е нащрек денем и нощем. Пазител на тайните, съдник на човешките души. Пътеводител за царството на вечния мир. Вашият избор на картина ви казва да погледнете събитията и от двете страни – светлата и тъмната. Ако търсите хармония в живота, научете се да цените това, което имате сега. Слушайте интуицията си. Внимавайте в действията и думите, които изричате. Постоянството ви ще се изплати добре, а към вас идват материални блага.

Тест: Три пеперуди разкриват какво мислят другите за вас

3. Тези от вас, които са избрали тази картина, продължително са водили някаква борба, която почти е приключила. Знайте, че вие сте на крачка от триумфалната победа! Проявете малко повече търпение и добрината и усилията, които сте полагали, особено в работата, ще бъдат възнаградени. Ще надвиете вашата конкуренция. Предстоят ви хубави емоции и положителни промени.

Коментирай