Свободно време

Таро карта за 23 септември

Нещо няма да ни достига напълно днес, за да бъдем истински щастливи с любимия човек

23.09.2020г. / 00 59ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Тройка чаши е символ на празника, на тържеството с приятели. Тя е щастие и победа, честване на живота и радостта да бъдеш с приятели. Изобилие, съвършенство и веселие струят от тази карта, която вещае един усмихнат и празничен ден.

Съвет за деня – Паж на чашите е карта, която ни носи знак за новини, помощ от приятел, услуга, но и някаква неудовлетвореност в любовта. Нещо няма да ни достига напълно днес, за да бъдем истински щастливи с любимия човек.

Комбинацията от тези две карти може да означава, че ще празнуваме, ще се събираме с колеги или приятели, може и със семейството. Възможно е да получим новини, помощ или услуга.

В работата:

В работата емоциите преобладават, може би ще ни е трудно да се съсредоточим в рационалното и ще се увличаме в повече мисли за приятелския си кръг или партньора.

Може да получим помощ от колега днес или услуга. Ако вие имате възможност да помогнете, непременно го направете.

За влюбените и семейните:

Картите предупреждават за някакво неудовлетворение, не нещо сериозно, но все пак изяснете с любимия това, което ви тревожи.За необвързаните денят е шанс да срещнат интересен човек, който сякаш олицетворява мечтите. Но не бързайте със заключенията, давайте си време да опознавате новите хора в живота си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота