Свободно време

Таро карта за 26 септември

Слънцето в комбинация с Висшата Жрица може да значи, че е добре да се отворите към света и да заложите на собствените си сили

26.09.2020г. / 00 04ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня: Висшата жрица. Трябва ви повече информация за нещата, които ви интересуват днес. Преди да се впуснете в решаването на нещо, опитайте се да съберете информация. Много от отговорите се намират във вас и вашето подсъзнание, стига да имате смелост да се гмурнете в него и да ги извадите оттам. Висшата жрица може да е знак и за сродна душа, някой с когото се разбираме само с поглед и ни е изпратен по съдба.

Съвет за деня: Слънцето. Слънцето в комбинация с Висшата Жрица може да значи, че е добре да се отворите към света и да заложите на собствените си сили. Не се затваряйте и не се отдръпвайте от проблемите, а ги решавайте с вяра в себе си.

В работата:

Вложете емоция и ентусиазъм в може би скучната работа. Така ще извлечете повече радост от нея, а освен това може да достигнете до нова и печеливша стратегия. Не се затваряйте и отдръпвайте от света и близките.

За влюбените и семейните:

Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно заедно. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте заедно радостта от живота, потърсете заедно духовното. Опознайте се в дълбочина.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай