Свободно време

Месечен хороскоп за октомври

Раците да внимават с емоциите

06.10.2020г. / 13 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Обобщаващо обстановката през октомври за представителите на вашия знак може да се нарече „странна“. Изведнъж ще започнат да ви привличат непрактикувани към момента занимания. Не е изключено тези предпочитания да ви отведат към нови географски ширини или да решите да се включите в различни групи по интереси.

Пребиваването на нови места ще ви вдъхнови, ще ви помогне да стабилизирате вътрешното си равновесие. Отрицателен ефект може да се получи при семейните Раци, които ще имат затруднения, предизвикани от прояви на ревност у единия или дори у двамата партньори.

Любовен хороскоп за октомври

Не е препоръчително да променяте длъжността или мястото на работа точно в този момент, освен ако не получите някакви изключително атрактивни оферти. И все пак ги проверете преди да направите окончателната крачка. Постарайте се да поддържате безконфликтни отношения на работното място. Условно казано, представителите на вашия знак ще се разпределят на две групи: такива, които се ръководят от интуицията си и такива, които следват чужди съвети.

Коментирай