Свободно време

Таро карта за 29 септември

В работата вероятно се появяват новости и промени, с които ви е трудно да свикнете

29.09.2020г. / 07 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Седмица чаши е карта на възможностите. Има толкова много идеи, мечти, пътища, по които да поемем. Решението е трудно, защото не знаем каква е цялата картина и какво ще последва от избора ни.

Съвет за деня – Осмица мечове значи, че се чувстваме в застой, като хванати в капан, но това е илюзия, защото ако отворим очите си ще видим, че пред нас има много възможности да се измъкнем от това състояние и да обновим енергията си.

В работата:

В работата вероятно се появяват новости и промени, с които ви е трудно да свикнете. Чувствате се изморени и не искате да се занимавате с проекти, които не са съвсем ясни и резултатът им е съмнителен. Съветът на картите обаче е да отворите съзнанието и да погледнете от друг ъгъл на тази ситуация.

За влюбените и семейните:

Поставени сме пред избор в отношенията, имаме колебания; които са или за това дали връзката да продължи или за нещо, което е важно за общото бъдеще. Може би нов дом или смяна на работа. Съветът на картите е да се отърсим от негативните мисли и нерешителността, защото повечето ограничения, които си поставяме са само в нашето съзнание. Решенията не са лесни, но са пред очите ви.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай