Свободно време

Таро карта за 1 октомври

Помирете се с близки, ако сте в сложни отношения и обърнете внимание на любимите хора

01.10.2020г. / 08 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Десетка чаши.

Днес се пада интересна комбинация, защото и двете карти са десетки. Под номер 10 в големите аркани е Колелото на съдбата и подобно на него десетките в малките аркани ни подсказват, че става въпрос за някакъв цикъл без да е толкова драматично и съдбоносно, както е при Колелото на съдбата.  

Десетка чаши е пълнота, тя подсказва изобилие, любов и взаимност, щастие и сбъднати мечти. Огледайте се навън, но и в сърцето си, може би за вас наистина започва такъв период.

Съвет за деня – Десетка пентакли указва, че цикълът на пълнота и блаженство, за който ни подсказват чашите, се отнася по-скоро за семейството и личните отношения. Но това са и най-важните отношения в живота ни. Помирете се с близки, ако сте в сложни отношения и обърнете внимание на любимите хора. Ако семейната ви ситуация ви притиска и задълженията са повече отколкото можете да носите, не се колебайте да поискате помощ от партньора.

В работата:

Може би сте в края или началото на нов проект и ви е еуфорично и емоционално, но и малко хаотично и пълно със задължения. Постарайте се да сложите в ред нещата и направете график.

За влюбените и семейните:

Днес е един прекрасен ден за любовта според тези две карти. Бъдете с близките, споделяйте, общувайте и мечтайте. Направете всичко възможно да изградите силна и сърдечна връзка с любимите хора. Опознавайте ги всеки ден и им давайте жестове на внимание.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай