Свободно време

Таро карта за 2 октомври

Може да празнуваме заради нов дом или нова работа, заради нещо, което ще ни носи стабилност

02.10.2020г. / 08 04ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Четворка жезли.

Днес интересната тенденция да се падат карти от еднакви номера се запазва, но този път имаме четворки. Под номер 4 в големите аркани е Императорът и подобно на него четворките в малките аркани ни подсказват, че става въпрос за стабилност, ред и контрол, а четворка жезли е знак, че ще се радваме, ще празнуваме, ще имаме повод да се поздравим. Може да празнуваме заради нов дом или нова работа, заради нещо, което ще ни носи стабилност.

Съвет за деня – Четворка чаши ви съветва да охладите малко емоциите, да не се фокусирате само върху неща, които ви се струват важни в момента и ви носят силни усещания, а да отдадете внимание и върху други аспекти от живота си, които може да не са пълни с толкова страсти, но също са важни. Не ги пренебрегвайте.

В работата:

Възможно е да получите повишение, признание, бонус или интересно предложение.

За влюбените и семейните:

Може би нещо няма да ви достига във връзката, въпреки прекрасните отношения на повърхността. Потърсете източника на неудовлетвореността си и ясно формулирайте проблема. Така ще имате много по-голям шанс не само да го разрешите, но и да запазите чисти отношенията си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай