Свободно време

Money.bg по Bulgaria ON AIR стартира поредицата „Успелите българи“

В първия епизод предаването ще представи историята за професионалното израстване на Деница Ненчева

02.10.2020г. / 16 17ч.
Мария Дуковска
Money.bg по Bulgaria ON AIR стартира поредицата „Успелите българи“

Актуално-публицистичното предаване Money.bg в ефира на Bulgaria ON AIR ще зарадва зрителите с нова поредица. В предстоящия брой, който ще се излъчи на 3 октомври, от 16:30 часа, стартира поредицата „Успелите българи“, която чрез личните истории на просперирали наши сънародници ще вдъхновява зрителите при избора им на кариерен път. Чрез нея екипът на Money.bg ще разбие клишетата за успешна кариера, като покаже нагледно разнообразните пътища, по които може да се стигне до нея. 

В първия епизод от поредицата, икономическото предаване ще представи историята за професионалното израстване на Деница Ненчева – жена, която прави шеметна кариера в един предимно мъжки сектор – енергетиката.   

Как ще изглежда транспортът на бъдещето? В съботния ден Money.bg ще продължи с разговор за иновациите и промените в сектора. Екипът на предаването разговаря по темата с мениджър на една от най-големите компании за транспортно оборудване в света. 300 000 фирмени потребители  на електроенергия у нас ще  имат определен срок да изберат  доставчик на ток.

Защо се налага  промяната и какви са новите  правила – в студиото на  Money.bg, своето експертно мнение по темата ще даде адвокат Георги Георгиев, председател на Българската асоциация на стопанските потребители на електроенергия. За финал, икономическият коментатор Даниел Василев ще говори за това кои са печелившите и губещите от румънския експеримент с ударно увеличение на пенсии. Тази и още любопитни теми от света на икономиката – не пропускайте в актуално-публицистичното предаване Money.bg на 3 октомври, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR. 

Коментирай