Свободно време

Намислете си въпрос и вижте коя карта Таро ще ви даде отговор

Изберете си една карта и вижте какво е нейното послание

05.10.2020г. / 10 08ч.
Мария Дуковска
Намислете си въпрос и вижте коя карта Таро ще ви даде отговор

Пред вас има три карти. Намислете си въпрос и изберете една от трите карти Таро. Избраната от вас карта ще ви помогне да откриете отговора. 

Карта 1) Седмица жезли

Вие стоите твърдо в собствените си убеждения. Това, за което питате е важно за вас и вие искате да защитите правотата и каузата си. Готови сте да положите усилие за резултата. Седмица жезли е карта на проявлението – стига достатъчно дълго да сте отстоявали и вярвали в правотата си, ще имате резултат. 

Карта 2) Двойка чаши

Трябва да търсим хармонията и обединението, когато ни се падне тази карта. Тя е с добра енергия и прогноза. В любовта има сливане не само във физически аспект, но и в духовен. Но картата може да се отнася и за приятелство или бизнес партньорство, а съветът е да търсим баланса в отношенията. 

Карта 3) Глупакът

Една от най-силните карти, които подсказват период на новости и промени. Има оптимизъм и вдъхновение. Ако изтеглим тази карта е добре да запазим оптимизма, но да се допитваме и до опита си, когато взимаме решения за бъдещето. Прекрасен нов етап ни очаква, ако запазим здравия си разум.

***

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай