Свободно време

Таро карта за 7 октомври

Може да има сблъсък на гледни точки, желания и намерения

07.10.2020г. / 00 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Сила, днес е ден на егото и на амбициите. Комбинацията от Сила и Слънце е много мощно прицелване във всички аспекти на трета чакра, чакрата на слънчевия сплит. Всичко свързано с положение в обществото и в работата е на дневен ред. Може да има сблъсък на гледни точки, желания и намерения. Балансирайте се с медитации и йога, за да извлечете доброто от енергетиката на този ден и да не попаднете в капаните на силното его.

Съвет за деня – Слънце – това е карта на успеха, но и на силните амбиции особено в комбинация със Силата. Внимавайте и бъдете осъзнати, понякога да се смириш е проява на много по-голяма сила от това да настояваш на твоето.

В работата:

Старайте се да запазите присъствие на духа, да бъдете осъзнати и балансирани, ако има неща, които не са ви по вкуса. Това ще отмине, но неприятното усещане, ако се въвлечете в битки на егото ще остане.

За влюбените и семейните:

Това може да е един прекрасен ден за влюбените, но ако не влизат в спорове. Оставете изясняването на важни неща за друг ден, защото енергетиката на този може да изпепелява, ако се стигне до сблъсъци. Използвайте тази енергия за страст и взаимност, а не за спорове.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай