Свободно време

Таро карта за 17 октомври

Сякаш имаме нужда да се отдръпнем от света, за да направим равносметка

17.10.2020г. / 00 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Деветка пентакли ни навява усещане за самота, но тази самота е по-скоро удобна. Сякаш имаме нужда да се отдръпнем от света, за да направим равносметка и разбор на всичко, което имаме и което сме осъществили в живота си.

Съвет за деня – Светът е една положителна карта, която ни призовава да празнуваме и да се радваме на всичко, което сме постигнали до този момент, защото всичко което направим след него ще е само издигане нагоре в още един нов и успешен цикъл.

В работата:

Време е да си направите равносметка на всичко постигнато и да подредите приоритетите си. Има за какво да се поздравите, затова не бъдете твърде критични към себе си. Не е време за новости, а по-скоро за довършване на стари неща и за признание на успехите ви.

За влюбените и семейните:

Всеки понякога има нужда да се отдръпне и да остане сам и ако вашият партньор се отдръпне днес, не се сърдете. Енергията е такава и ни подтиква да почистим вътрешния си свят, за да можем да се завърнем към външния с повече сила и енергия. 

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават карт

Коментирай