Свободно време

Таро карта за 20 октомври

Очакват се обиди, клюки, трудни разговори, може да ни обземе тъга

20.10.2020г. / 07 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Кралица на мечовете.

 Тази карта говори за силен превес на чуждото влияние върху настроението ни. Очакват се обиди, клюки, трудни разговори, може да ни обземе тъга. Тази енергия ни дава импулс да се защитаваме.

Съвет за деня – Седмица жезли идва тогава, когато искаме да наложим волята си, да отстоим правата си и да защитим това, в което вярваме. Комбинацията днес е доста взривоопасна.

В работата:

Днес енергията отново е много тежка и силна. Внимавайте в отношенията с колегите и проверявайте документите по няколко пъти.  

За влюбените и семейните:

Отново ден, в който е по-добре да си припомняме и създаваме хубави моменти и да се пазим от кавги. Гледайте с очите на любовта, дори когато спорите.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай