Свободно време

Майкъл Блумбърг отправи специално видео обръщение към Bloomberg TV Bulgaria

Екипи на Bloomberg от цял свят честитиха 5-ата годишнина на единствената бизнес телевизия у нас

21.10.2020г. / 15 48ч.
Михаела Лазарова
Майкъл Блумбърг

Майкъл Блумбърг

На 19 октомври единствената бизнес телевизия у нас навърши 5 години от началото на излъчването си в българския ефир. За този период Bloomberg TV Bulgaria се утвърди като най-достоверния източник на информация, предлагащ коментари и анализи в областта на икономиката, бизнеса и финансовия сектор в страната.

За своя рожден ден телевизията получи серия от положителни и вдъхновяващи видео обръщения от екипи на Bloomberg от цялото земно кълбо, сред които и специални поздравления от самия основател на Bloomberg LP Майкъл Блумбърг. Той дори произнесе „Честито“ на български, шегувайки се, че малко е позабравил езика.

„През последните пет години вършим страхотна работа. Предоставяме интересни, независими и базирани на достоверни данни финансови новини на всички в България. Наслаждавайте се на този юбилей. Благодаря за всичко, което правите! И продължавайте в същия дух“, пожела той на целия екип на Bloomberg TV Bulgaria.

Том Кийни и Тейлър Ригс, едни от знаковите имена в Bloomberg Ню Йорк, както и известната водеща от Bloomberg Лондон Франсин Лакуа, също се обърнаха с видео поздрави до редакцията на медията.

„От всички нас в телевизия Bloomberg: Честит пети рожден ден!“, каза Том Кийни, и дори успя да произнесе на много добър български думата „честито“.

„Страхотно е да сте част от семейството“, обърнаха се още към екипа Тейлър Ригс от Bloomberg Ню Йорк и Ивон Ман от Bloomberg Хонконг.

Bloomberg TV Монголия и Bloomberg TV Мексико също бяха сред колегите на телевизията по света, които уважиха годишнината на телевизията и не пропуснаха да отправят своите лични поздрави.

„Останете на върха на финансовите новини в България“, пожела Сусана Саенс Арейе от Мексико – страната, известна със своите кактуси.

По повод рождения си ден, телевизията стартира и нова специална инициатива, с която още веднъж затвърждава ангажимента си към предприемаческата общност – кампанията в подкрепа на българските стартъпи „Вдъхновяващите 5“.

От днес до 15 ноември всеки стартъп, който е със седалище в страната, има разработен иновативен проект и е на пазара от не повече от 3 години, може да кандидатства за вдъхновяващата петица. След гласуване от потребителите петте стартъпа, събрали най-голяма подкрепа, ще спечелят консултации с едни от най-големите експерти в стартъп екосистемата, които ще им помогнат да развият бизнеса си и да привлекат допълнителен капитал. Повече за нея научете тук inspiring5.bloombergtv.bg

Коментирай