Свободно време

Таро карта за 26 октомври

Днес може да се появи възможност за съвместен проект, за някакво обединение или работа в екип от двама

26.10.2020г. / 07 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Двойка жезли  – може би днес ще е ден, в който ще усетим силна огнена енергия. Ще имаме желание да действаме, да сме активни, ще виждаме възможности пред себе си. Но ще трябва да чакаме, защото ще се сблъскаме и с ограничения. Картата изисква малко търпение и осмисляне, дори избор между две възможности, преди да се хвърлим да осъществяваме идеите си.

Съвет за деня Паж жезли –  карта, която отново ни дава енергия за свежи идеи и импулсивност в желанията. Зарежда ни и с много борбеност, затова е добре да се пазим от спорове и налагане на мнение.

В работата:

Днес може да се появи възможност за съвместен проект, за някакво обединение или работа в екип от двама. Добре е да обмислите тази възможност, защото енергията е хубава и наистина може да доведе до нещо успешно.

За влюбените и семейните:

За влюбените е ден на страсти и емоции. Енергията е огнена и от вас зависи дали ще я използвате за да разгорите топлината и любовта във връзката си или ще я изпепелявате с изисквания и недоволство. Бъдете осъзнати за напрежението, което сякаш трепти във въздуха, и не попадайте под негово влияние.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай