Свободно време

На 31 октомври ни очаква пълнолуние в Телец, наричано още синя Луна

Много емоции ще се събудят

27.10.2020г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 31 октомври ни очаква не само Хелоуин, но и второто пълнолуние за този месец, което ще е в знака на Телец. Второто пълнолуние в месеца се нарича и синя Луна. Наличието на две пълни луни в рамките на един и същи календарен месец, показва обща тема на освобождаване. 

Шоколадов мус с кокосово мляко за Хелоуин

Ще можем да се освободим от някои неща, които ни пречат. Уран, планетата на пробуждащите се и изненадващи новини, е свързана с тази синя Луна, което означава, че енергията му ще бъде много активна.

Луната управлява нашите емоции. Това пълнолуние се случва на оста на връзката Телец/Скорпион. Възможно е да стигнем до емоционални крайности. Готови сме за промяна, готови сме да напуснем онази зона на страха, която ни е задържала досега.  В знака Телец това може да бъде момент на прозрение, сливане на сърцето и ума, знание за това какво следва в живота ни.

Винаги, когато Луната и Уран се съберат, има шанс някаква шокираща информация да излезе на повърхността. Засилените емоции повишават и риска да се подведем по тях. Въпреки че по време на това пълнолуние може да се чувстваме привлечени в много посоки, ще имаме и възможността да се свържем със заземената стабилност, която Телецът може да ни предложи.

Стъпка по стъпка можем да си проправим път към осъществяването на нашите цели.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Пълнолунията винаги носят осведоменост, а синята Луна носи допълнителен акцент, внимание и повишено осъзнаване. По време на това пълнолуние интуицията ни може да бъде доста силна. Ще направим равносметка на постигнатото до този момент и ще насочим вниманието си върху бъдещето. 

Свързани статии

Планетата Уран отговаря и за технологиите и бъдещите постижения. В земния знак Телец, това пълнолуние привлича вниманието към тялото и здравето.  Друго, което трябва да знаем за това планетарно събитие е, че то ще действа като прожектор и всички нечисти планове ще бъдат осветени. 

На 31 октомври се препоръчва да не тръгваме на дълъг път. Възможно е да изпитаме вътрешни противоречия, страхове, комплекси, да нарушим обещанията си, да бъдем по-егоистични.

Вместо да се поддавате на отрицателни емоции, направете нещо за себе си. Забавлявайте се на празника, поставете начало на здравословен режим на хранене, открийте камъни, които привличат любов и пари

Снимка: iStock

Коментирай