Свободно време

Таро карта за 30 октомври

Конфликтите ще намалеят, ще предпочетем да се отдръпнем от споровете

30.10.2020г. / 09 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Асо мечове е начало, нещо може да се зароди в резултат на комуникация или интелектуален обмен на информация. Имаме шанс да сложим основите на нещо продуктивно. Време за обсъждане и осъществяване на идеи.

Съвет за деня – Шестица мечове. Конфликтите ще намалеят, ще предпочетем да се отдръпнем от споровете и да действаме по-разумно и в дух на сътрудничество. И все пак енергията на две карти от тази боя може да е колкото продуктивна, толкова и напрегната. Бъдете осъзнати.

В работата:

 Време на новости, време да сложите начало на ново начинание. Обсъждайте идеи и предприемайте смело нови начинания.

За влюбените и семейните:

 Ако е имало раздяла тези дни, то енергията на изцелението и новата надежда вече са тук при вас. Приемете ги и се опитайте да застанете над нещата, да обмислите миналото, да извлечете полезен опит и да простите. За останалите е период на пълноценно общуване.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време