Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Близнаците да не рискуват с парите

02.11.2020г. / 07 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Усещането за неудовлетвореност ще ви съпровожда доста често през последния есенен месец. Интересното в случая е, че то няма да е предизвикано от конкретни събития, а от вътрешното ви възприятие, че не получавате достатъчно внимание. Много по-силно ще е то при дамите, чието поведение на моменти ще е еквивалентно на обикновен каприз. Ще се забелязва и при господата, но предимно на работното място и то в случаите, когато мнението им не впечатлява околните толкова категорично, колкото би им се искало.

Кратка астрологична прогноза за всяка зодия за 2021

Ще „тъпчете на едно място“, ако не се откажете от идеята за собствената си изключителност. От друга страна, ще напреднете без особени усилия, ако се впишете в околната среда, осъзнаете факта, че сте елемент от екипа и вложите максимални усилия за постигане на общите цели.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
A ako tozi deto pishe statite misli ce vpecatlyava jestoko laje vseki moje da pise kvo si iska svoboda na slovoto takace na nikoi ne mu dreme kvo se pise osobenno vav tezi *** tuk vsicko e falsОт редакцията:А може и да е с кирилица, но разбира се кой както може, все е по-добре, отколкото никак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )