Свободно време

Новолуние в Скорпион на 15 ноември

Време е да преодолеем всякакви страхове

14.11.2020г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 15 ноември ни очаква поредното звездно събитие – новолуние в знака на Скорпион. В Скорпиона лунният фокус е върху всички тайни, скрити, секси, тъмни, мощни или свързани с пари въпроси. По време на новолуние имаме възможност да скъсаме със старото и да поставим основи за новото.

Ще чувстваме интензивно енергията на Скорпиона. Луната формира някои положителни връзки с Юпитер и Плутон, но има и някои неудобни планетарни аспекти, които се случват, което може да ни накара да се почувстваме по-изнервени. Време е да преодолеем всякакви страхове и тревоги.

Мъжът Скорпион в секса и любовта

Как новолунието в Скорпион ще се отрази на всяка зодия?

Овен

На Овните ще им бъде трудно да се свържат с любимия човек. Не се страхувайте да покажете вашата по-мека и нежна страна. Въпреки че обичате да показвате вашата огнена природа, нежността ще ви направи не по-малко привлекателни. Отдайте се на романтика, грижа към половинката си. Поемете контрол върху емоциите и парите.

Телец

Телците ще дадат всичко от себе си, що се отнася до любовта. Обвързаните няма да крият емоциите към любимия човек, ще споделят, ще правят изненади. За други това новолуние може да се окаже среща с бивша половинка. Самотните може да започнат да копнеят за партньор, който да удовлетвори техните финансови и емоционални желания.

Късметлийски месец за всяка зодия през 2021

Близнаци

В момента може да се чувствате леко натоварени. Това новолуние ще ви напомни, че почивката е важна. Използвайте този момент за релакс, презареждане на силите, подреждане намислите. Не се преуморявайте с негативни мисли, хубавото наближава. Погрижете се за хранителния си режим, но не стигайте до крайности.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Рак

Раците ще проявяват ревност към половинката си, която може да е свързана с негова предишна връзка. Хубавото е, че любимият човек ще ви покаже колко ви цени. Отдайте се на приятни моменти. Самотните ще имат желание за флирт, но е възможно и да се впуснете в творчески проект, който да ви донесе успехи.

Коментирай