Свободно време

Новолуние в Скорпион на 15 ноември

Време е да преодолеем всякакви страхове

14.11.2020г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Отделете време за себе си. Елиминирайте стреса. Погрижете се за духа и тялото си, с медитация, йога, спорт, здравословно хранене. Ще ви се отрази зареждащо. Бъдете внимателни с думите, обясненията. Премисляйте добре всеки риск и ситуация.

Любовен хороскоп за 2021

Козирог

За Козирозите ще е добре да се погрижат за социалния си живот. Имате нужда от приятни емоции с близки, приятели. Периодът е подходящ за прочистване на мислите от онези стари неща, които ви пречат да продължите напред.

Водолей

Водолеи, бъдете отворени за всички възможности, които кариерата ви предлага сега. Движете се към професионален успех и не насочвайте мисли към миналото. Не забравяйте, че заслужавате този успех. Отпразнувайте го!

Риби

Рибите имат нужда от приключение, от нещо ново, което да им помогне да се преоткрият. Може да си организирате кратко пътуване, макар и не зад граница, да се запишете на забавен курс, например готварски или да се потопите в интересни четива. Използвайте енергията на това новолуние, за да формулирате плановете си свързани с работата.

Снимки: istock

Коментирай