Свободно време

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Очаква ни интересна година

24.11.2020г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лично число 7 – поглед в бъдещето

Нумерологията показва, че ще успеете да стабилизирате финансите си, да повишите доходите си, а това ще ви помогне да реализирате голяма част от вашите планове. В началото на годината семейният живот може да е леко напрегнат, но нещата ще се нормализират. Като цяло, първите три месеца няма да са особено хармонични, ще ви се струва, че нещата се бавят във всяка една сфера на живота. Не бързайте! Ако все още сте самотни и сте влюбени в някого, тогава е време да направите следващата крачка. Имате положителни вибрации по отношение на създаване на нова връзка, която да ви радва.

Любовен хороскоп за 2021

Лично число 8 – покажете на света какво можете

Нищо не може да спре хората с това лично число да продължават да се движат напред и нагоре. Трябва да покажете на какво сте способни, че заслужавате успехи. 2021 е чудесна година за вашата кариера и ще можете да направите крачка напред, да увеличите приходите си.

Бъдете смели в любовта, особено ако имате любим човек до себе си и ще се радвате на хубави моменти.

Самотните не бива да се отказват, ако изпитват емоции към определена личност. Грижете се добре за вашето здраве, не преяждайте с вредни храни, спортувайте повече и се хранете здравословно. Според нумерологията 2021 ще ви донесе много дарове, за които и не сте предполагали.

Кои зодии ще имат повече пари през 2021?

Лично число 9 – време за самооценка

Време е да се върнете към вашето вътрешно Аз и да си припомните кое ви прави щастливи. Новата 2021 ще бъде прогресивна за вас и ще научите много нови неща. Ако искате да укрепите финансовото си състояние, тогава трябва да ограничите разходите си, в противен случай може да се стигне до загуби. Семейният живот ще ви носи радост и хармония. Близостта с любимия човек ще расте. Самотните също няма да скучаят и ще се радват на внимание. Вашите планове свързани с кариерата ще се осъществяват в равномерни темпове. Пазете здравето си и очите, възможни са леки неразположения.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Гешев ( преди 3 години )
Сборът от всички цифри на рождената дата дава цифрата на пътя, а личното число на родения се определя от деня и месеца на раждане. В примера 3.10.1985 г личното число е 4, а сбора от всичките цифри на тази дата /9/ е житейският път на родения и има друго тълкувание за пътя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар