Свободно време

Таро карта за 25 ноември

Паж на пентаклите ни дава знак, че е подходящо време да мечтаем и да развихрим фантазията

25.11.2020г. / 08 24ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Крал чаши ни насочва към един ден, в който е най-добре да творим и да се зареждаме с изкуство, независимо дали ще създаваме със собствените си ръце или ще се насладим на сътвореното от някой друг.

Крал чаши също така е щедър, той обича да помага, затова огледайте се къде и на кого можете да помогнете, това винаги се отплаща! Дарете малка сума за кауза, която ви е близка до сърцето.

Днес също така е добър ден за посещение на лекар и грижа за здравето. И дори една разходка сред природата също може да бъде лечебна.

Съвет за деня – Паж на пентаклите ни дава знак, че е подходящо време да мечтаем и да развихрим фантазията. Това ще ни оживи и ще ни отвори за нови възможности. Опитайте да бъдете оптимистично настроени днес.

В работата:

Добре е да подходим творчески към работата си, дори същността ѝ да не го предполага. Потърсете свежи идеи, които може да приложите.

За влюбените и семейните:

В любовта се усеща хармония и баланс, време е за споделяне на хубави моменти заедно, за разговори и планове за бъдещето. В по-негативен аспект – може да се почувствате изоставени заради работата и проектите на партньора, ако е така, поговорете с него.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай