Свободно време

4 зодии, които не умеят да лъжат

Лъжата не им е присъща

30.11.2020г. / 11 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъжата е висша форма на изкуство. Не всеки може да лъже изкусно. Има редица знаци от езика на тялото, които могат да ви издадат, че не казвате истината. За някои хора лъжата е спорт. Те лъжат за всичко, понякога без дори да се замислят. Други го правят с определена цел.

Кои зодии ще имат повече пари през 2021?

Четири от зодиите обаче изобщо не умеят да лъжат. Те не използват лъжата като начин да постигнат целите си. Не могат да лъжат и за спорта. Предпочитат искреността и дори да се опитат да излъжат, околните винаги усещат това.

Кои са зодиите, които изобщо не умеят да лъжат?

Овен

Овните са импулсивни. Те действат на момента. Дори нямат време да се замислят да лъжат и да съчиняват неистини, за да реагират. Първият им порив е да кажат онова, което мислят. Често съжаляват за това. Най-трудно им е да сдържат гнева си. Измислянето на лъжи и сценарии е трудоемка задача и Овните изобщо нямат време за това. Техният импулс да кажат това, което мислят, е по-силен. Често им се налага да се справят с последиците по-късно.

Независимо дали се опитват да запазят онова, което мислят за себе си или се опитват да излъжат за това как се чувстват, околните винаги усещат това, защото в поведението и езика на тялото на Овена е кодирано да изпраща истинските сигнали за състоянието и чувствата си.

5 зодии, които са интензивни в любовта

Рак

Истината е изписана в очите на Раците. Те просто не могат да лъжат, а и не искат. Склонни са просто да избягват темата, ако ги кара да се чувстват зле и неудобно, но няма да могат да излъжат, ако трябва да изразят мнението си. Раците могат да се опитат да се изплъзнат настрани, досущ като животното, което дава името на тяхната зодия, но няма да излъжат директно. Ракът е емоционален и много чувствителен. Възможно е да се опита да излъже за чувствата си, за да се предпази, но истината ще прозира в поведението и действията му.

Раците носят искреността в сърцето си. Винаги е лесно да изкопчите от тях това, което чувстват и мислят, стига да имате добър подход. Ако не подхождате към тях по правилния начин те по-скоро ще се затворят и няма да искат да говорят, отколкото да ви лъжат открито. Ако усетят, че хората срещу тях ги лъжат, те се затварят и страдат. Лъжата ги кара да се чувстват изключително зле.

4 зодии, които биха оцелели на самотен остров

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Ako nykoi iska dobar podhod ste nameri pravelniya nacin za izrazyavane a i neka ne si vrem nosovete tam kade nigogo ne zasyaga cuvame kamara gluposti i na kraya daje ne blagovolim da se izvinim
отговор Сигнализирай за неуместен коментар