Свободно време

4 зодии, които не умеят да лъжат

Лъжата не им е присъща

30.11.2020г. / 11 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

От всички зодии, които не умеят да лъжат, Девата може би е най-искрена и директна в общуването. Ако имате червило на зъбите или косата ви изглежда зле, Девата няма да ви го спести. И ще го направи не за да ви накара да се почувствате зле и уязвими, а за да ви предпази от по-нататъшно неудобство.

Защо жената Везни е толкова специална?

В съзнанието си Девите изобщо не виждат причина да лъжат. Често това им носи много негативи, защото хората ги смятат за надменни и нахални хора, смятащи единствено своето мнение за правилно. Мотивите на Девите обаче изобщо не са такива. Те са борци за справедливост и не се страхуват да казват нещата такива, каквито са, без да си слагат маска. Когато се опитат да лъжат по някаква причина, те изпадат в много подробности, което всъщност ги издава.

Стрелец

Стрелците са склонни по-скоро да изкривят истината, отколкото да излъжат открито и целенасочено. Стрелците са толкова прями, че могат да кажат и нещо неподходящо и нетактично, без да си дадат сметка, че засягат някого. Те са брутално честни, понякога дори болезнено. Това в много случаи им пречи в общуването, защото хората ги смятат по-скоро за недискретни, отколкото за прями и искрени.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Ако имате Стрелец в обкръжението си винаги можете да разчитате, че той ще е първият, който ще назове нещата с истинските им имена, дори това да не е угодно на останалите. Те не се страхуват и да изразят онова, което останалите не смеят да кажат. Те не пазят в тайна нещата, които трябва да бъдат изказани. Просто не е в природата им.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Ako nykoi iska dobar podhod ste nameri pravelniya nacin za izrazyavane a i neka ne si vrem nosovete tam kade nigogo ne zasyaga cuvame kamara gluposti i na kraya daje ne blagovolim da se izvinim
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време