Свободно време

Лунно затъмнение и пълнолуние в Близнаци на 30 ноември

Очакват ни промени

30.11.2020г. / 08 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 30 ноември ни предстои лунно затъмнение в знака на Близнаци. Лунните затъмнения открояват области от живота ни, които трябва да бъдат изчистени, всичко, което вече не е необходимо да присъства в живота ни. Те ни разкриват къде се държим твърде здраво и къде трябва да се пуснем. Лунните затъмнения може да ни направят по-уязвими, уплашени или несигурни от това, което предстои.

Но точно това затъмнение ще ни донесе и така чаканата светлина. То ни напомня, че скоро ще имаме плодородна почва, на която да посеем семената си. Ако се случи нещо да напусне живота ни, трябва да знаем, че има причина това да се случи. Разбира се това може да доведе до болка и разочарование.

Какъв цвят портфейл да изберете през 2021 за повече пари?

Но на 30 ноември ще ни очаква и пълнолуние в знака на Близнаци. Лунното затъмнение в този последен ден на месеца ще отвори период за трансформации. Ще се движим по път, който ще ни помогне да изхвърлим и да се освободим от всичко, което вече изживяло времето си и не ни е необходимо. Ако имате стари вещи, непотребни дрехи, хора, с които не ви се общува, изчистете ги от живота си.

Тъй като това космическо събитие попада в знака на Близнаци, може да почувстваме нуждата да балансираме както физическото, така и духовното си здраве. И това е прекрасно, защото можем да намерим своя вътрешен пламък и да го подхраним. 

Близнаци ни кани да се свързваме, споделяме и прекарваме време с другите, дори ако не можем да го направим във физическа форма. Това мощно пълнолуние ни предлага нови начини за общуване, взаимодействие и свързване. Предоставяни добри възможности да се свържем с нашите желания, тези, които най-силно ни вълнуват.

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Пълнолунието е много мощно енергийно астрологическо събитие. То усилва нашата енергия и осветява онези емоции, които трябва да бъдат видени. Следователно, по време на космически събития като това е възможно емоциите да излязат на повърхността.

От друга страна, затъмненията внасят известна интензивност в живота ни и могат да ни помогнат да се разделим с емоционален багаж.

4 зодии, за които декември ще е прекрасен

Космическото събитие на 30 ноември ще ни помогне да елиминираме онези ограничения, които ние самите си създаваме, няма да бъдем толкова критични към себе си.

Четири зодиакални знака ще усетят най-силно събитието. Това са: 

Зодия Близнаци - Вие ще усетите ефектите най-силно. От дълго време не поставяте нуждите си на първо място. Направете приоритет това да уважавате вашите нужди и да оставите истинското ви Аз да блести, дори по време на буря. 

Свързани статии

Зодия Дева - Имате големи идеи и е време да разкриете талантите си в работата. Талантите ви ще бъдат забелязани, така че празнувайте вашите постижения.

Зодия Стрелец – Като един от най-свободолюбивите знаци на зодиака, може да сте изправени пред дилема дали да се обвържете в любовен план. Ще трябва да вземете това решение и може би е време да се освободите от страха към привързването. Отворете ума и сърцето си за нова любов.

Зодия Риби – Това затъмнение ще окаже влияние върху вашия дом на семейството и спомените. Но фокусът ви ще бъде върху вас самите, как да се почувствате по-добре, с какво да релаксирате, да се отървете от тревогите.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време