Свободно време

Таро карти за всяка зодия за декември

Очаква ни динамичен месец

03.12.2020г. / 14 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въздушни знаци

Близнаци

Родените под този знак уверено ще започнат последния месец от годината. Таро картите показват, че ще успеете да преодолеете трудностите и да се отървете от неуспехите. Ако подхождате отговорно към работата, ще постигнете поставените си цели. Средата на месеца ще ви донесе поводи за усмивки, като ще имате възможността и да подобрите вашето финансово състояние. Очакват ви и добри новини. Но вървейки по пътя към успеха, не пропускайте и най-малките детайли.

Изберете си врата и вижте в какво най-много ще ви върви през 2021

Везни

През декември представителите на зодия Везни е добре да слушат своята интуиция и да не се притесняват, ако събитията не се развият толкова бързо, колкото биха искали. Това забавяне ще помогне на тези, които все още не са си поставили ясни цели. Ако досега пътят ви е бил труден, то това ще приключи и ще се радвате на наградите на съдбата. Движите се в правилната посока, важно е да вярвате в себе си и да не се страхувате от конкурентите ви.

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Водолей

Таро картите разкриват, че Водолеите ще стартират добре месец декември. Прилагайки придобитите преди това знания и умения, те ще могат да постигнат целите си, да поемат контрола върху много ситуации и да се отърват от препятствията, които им пречат. Картите ви предупреждават, че може да направите необмислени действия и да вземате спонтанни решения. Внимавайте и бъдете наблюдателни. Ще завършите годината без притеснения, но с положително настроение.

Коментирай