Свободно време

Таро карти за всяка зодия за декември

Очаква ни динамичен месец

03.12.2020г. / 14 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Земни знаци

Дева

Декември може да започне напрегнато за вас. Не се поддавайте на провокации, не се включвайте на всяка цена в „битка“, само и само да спечелите. В личния живот ще успеете да преодолеете някои трудности. Ако с партньора си сте имали разногласия, време е да ги изгладите. Бъдете внимателни и в работата и не си създавайте врагове. Ако сте предпазливи и не влизате в конфликти ще завършите спокойно годината. Не на последно място не неглижирайте здравето си.

Изберете меденка и вижте какво ще ви донесе новата 2021

Телец

Телците ще преосмислят своите чувства към партньора или някого, когото харесват. Това може да ви направи по-емоционални, объркани. При взимането на важни решения ще се доверявате по-често на вашата интуиция. В работата може да е натоварено, но ако впрегнете усилия, ще се радвате на добре свършена работа. Здравословното ви състояние също се нуждае от внимание. Дори и най-малкият стрес може да ви изкара извън баланс. Не прекалявайте с тежки и калорични храни, осигурете си достатъчно плодове, зеленчуци.

4 кристални топки разкриват какво трябва да промените

Козирог

Таро картите разкриват, че през декември Козирозите по-често ще се свързват със своето Аз, с емоциите си. Ще обръщате внимание и на вашата връзка, чувствата към партньора си. Обърнете внимание и на това, което може да попречи на работата ви или да повлияе на качеството ѝ. Картите показват, че е важно да внимавате с емоциите и да не позволявате те да ви владеят. Опитайте се да си осигурите повече време за релакс, хранете се здравословно, забавлявайте се в компанията на любими хора.

Коментирай