Свободно време

Таро карти за всяка зодия за декември

Очаква ни динамичен месец

03.12.2020г. / 14 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водни знаци

Рак

Раците още в началото на декември ще трябва да определят посоката на своя път. Картите показват промени, които ще са положителни. Бъдете отговорни, когато се налага да взимате решения. В средата на месеца ще се наложи да защитавате интересите си, може би дори да изчистите името си. През декември ще е важно да бъдете решителни, за да постигнете целите си и да завършите с победа 2020 година. Следвайте интуицията си.

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Скорпион

Таро картите ви съветват да се вслушате във вашата интуиция. Така ще може да вземете правилните решения. Изкушения през декември няма да ви липсват, затова е важно да внимавате с тях, за да не се провалите. Краят на декември ви обещава приятни промени, но само ако взимате решенията внимателно и не се излагате на риск излишно.

4 зодии, за които декември ще е прекрасен

Риби

Рибите ще се потопят в своя духовен свят. Картите ви предупреждават да бъдете много внимателни и дискретни, за да избегнете неприятностите. В работата нещата ще започнат да се подобряват. Продължавайте да се трудите упорито и да вярвате в успеха. За вас декември ще е период, в който ще трябва да решите в каква посока да продължите, по какъв път да поемете. Няма да имате проблеми, но въпреки това не бързайте при взимането на решения.

Коментирай