Свободно време

Таро карта за 4 декември

Не натоварвайте любимия/та, старайте се да търсите усмивките и радостта

04.12.2020г. / 08 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Луната представлява женския свят на Ин, нашето подсъзнание, илюзиите и непознатото. А Звездата сякаш допълва Луната и нейното значение днес.

Голям аркан Луната, когато се появи тази карта, ние знаем, че ще има предизвикателни емоции, срещу които се налага да се изправим очи в очи. Трябва да надникнем в дълбоките си тъмни кътчета. Това е моментът да се обърнем навътре, да извървим пътя на душевните си търсения и да се изправим срещу страховете си. Често това, което проектираме в света, който оформя социалния ни живот, идва от чувства и страхове, които са били потиснати. А това блокира щастието! Чак след като всичко бъде разкрито и осъзнато, ще си научим уроците и пътуването към светлината ще започне.

Съвет за деня – Звездата означава време на изцеление, обновена вяра и енергия, както и потенциал за бъдещо щастие. Тази карта ви съветва да простите и да обърнете гръб на миналото. Бъдете мили към себе си, не се самобичувайте и се опитайте да водите позитивен вътрешен диалог със себе си. Обмислете какво няма да търпите вече, какви са вашите граници и в какво сте готови да вложите времето си. Ще бъдете преобразени чрез вашия опит, ще усещате по-голямо чувство за смисъл и цел на живота си и ще можете наистина да тръгнете по пътя на промяната.

В работата:

Днес се нуждаете от баланс и позитивност. Избягвайте конфликти и спорове, бъдете като надеждата и подхранвайте всички около вас! Може да узнаете за скрити неща, дори за лъжи, но всичко това оставете в миналото и гледайте напред.

За влюбените и семейните:

Комбинацията съветва всички влюбени да са позитивни, хармонични и да избягват да предявяват претенции към половинката си днес. Оставете тези разговори за друг ден.  Не натоварвайте любимия/ та, старайте се да търсите усмивките и радостта. Търсете грешките първо в себе си, не се засягайте и не се обиждайте. Днес е ден за смирение.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време