Свободно време

5 зодии, които са сродни души за Стрелеца

Най-подходящите партньори за тази зодия според астрологията

23.11.2022г. / 11 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка зодия има своите зодиакални съвместимости в любовта. В периода на Стрелеца, който започва от 23 ноември и завършва на 21 декември, е време да видим кои са най-съвместимите с него знаци в зодиака. Това са въздушните и огнените знаци Близнаци, Везни и Водолей. Те са истински сродни души на Стрелеца. Овенът, Лъвът и Стрелецът пък изваждат по-дивата и луда страна на Стрелеца от самия него, когато са във връзка.

4 разлики между сродните души и партньорите в любовта

Кои са сродните души на Стрелеца според зодията?

Близнаци

Близнаците и Стрелецът са равни в интелектуално отношение. И двете зодии са любопитни и обичат да изследват нови територии, да споделят нови знания, да се вълнуват от големи идеи. Управляващата планета на Близнаци е Меркурий – богът на комуникацията. Ето защо Близнаците са в състояние да формулират и изразят правилно абстрактните мисли и идеи на партньора си Стрелец. Те са на една вълна постоянно и се допълват.

Близнаците и Стрелецът са чудесен тим в интимно отношение, защото са силно адаптивни зодии, които винаги намират начин да се справят в променливи ситуации. Дори в различията си намират начин за компромис.

5 признака, че сте открили енергийната си половинка

Стрелецът може да помогне на Близнаците да спрат да премислят толкова много всичко, а пък Близнаците могат да покажат на Стрелеца как всъщност вътрешното изследване на себе си може да е истинско приключение.

Лъв

Лъвът е огнен знак, който в комбинация със Стрелеца прави една страхотна връзка. И двамата обичат да общуват и да се свързват с другите. Понеже и двете зодии могат да разберат това качество у другия, защото то съществува в тях самите, те са един прекрасен отбор, който изгражда страхотни връзки помежду си.

Между Стрелеца и Лъва съществува невероятен баланс. Лъвът може да поддържа Стрелеца по-съсредоточен, да го мотивира да преследва цели и постигане на успехи, докато Стрелецът пък кара Лъва да се отпуска повече и да не бъде толкова фокусиран върху постиженията си.

И двете зодии се наслаждават на изкуството във всичките му форми, което прави прекарването на свободното време истински приятно.

Везни

Везните са сродна душа за Стрелеца, защото могат да донесат баланс в душата му, могат да го ориентират и да го напътстват по добър начин. Дипломатическите способности на Везните могат да бъдат отправна точка за буйните Стрелци. Везните са инициатори. Радват се на нови неща, което пасва перфектно с изследователския дух на Стрелеца.

Знаци, че партньорът ви не е вашата сродна душа

Двойките от тези зодии могат истински да се забавляват заедно. И двете зодии обичат социалното взаимодействие и новите преживявания. Приключенията са в кръвта им.

Стрелецът и Везните създават дълбоки връзки, защото са в постоянно размишление и обожават да разискват философски и дълбоко душевни теми. Това ги привлича взаимно и помага за поддържането на силна връзка. Везните се управляват от Венера, богинята на любовта, докато Стрелецът е подвластен на Юпитер, който е свързан с душата.

Коментирай