Свободно време

5 зодии, които са сродни души за Стрелеца

Най-подходящите партньори за тази зодия според астрологията

23.11.2022г. / 11 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Водолеят има свой собствен ритъм на живот. Не се интересува какво мислят другите за него и не робува на стереотипи. Стрелецът е привлечен от вроденото чувство за свобода на Водолея и обожава неговата уникалност.

5 причини още да не сте открили сродната си душа

Стрелците са любопитни и това ги кара да изследват странностите на Водолеите. Водолеите от своя страна оценяват новаторските и вглъбени идеи на Стрелеца. Водолеите помагат на Стрелците да се балансират и да бъдат по-постоянни, което е водещо за дълготрайна връзка.

Свързани статии

Управляващата планета на Водолея е Уран, планетата на интелекта. Винаги търсещият истината Стрелец идеално се вписва в това планетарно управление.

Стрелец

Кой би могъл да разбере по-добре един Стрелец от друг Стрелец? Два Стрелеца в двойка е идеална комбинация. Те са истински сродни души по всички параграфи. Обичат и ценят независимостта на другия. Дават си свободата, от която се нуждаят. Същевременно могат да разчитат на партньор, когато им е необходимо.

4 типа сродни души

И двете зодии имат приключенски дух, склонни са да изпадат в дълбоки философски разговори. Въпреки че двама партньори от зодия Стрелец са склонни да витаят повече във въздуха, те се разбират прекрасно и могат да разчитат един на друг.

Коментирай