Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Телец

Подгответе се психически, че ще се случва точно онова, което най-малко обичате – изненади. Годината ще започне леко хаотично, събитията ще се развиват с неравномерно темпо, на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Интересното е, че искате или не искате, почти през цялото време ще сте „в светлината на прожекторите“ и ще привличате вниманието върху себе си. Правилната тактика е да адаптирате целите към възможностите. Само така ще успеете да впечатлите със знанията, уменията и професионализма си.

Основен мотив и стимул за действие ще са професионалната ви реализация и материалният статус. В края на пролетта и началото на лятото ще успеете да подредите приоритетите и да си създадете правилен план за работа. Ще сте наясно с кои проекти трябва да започнете и кои да отложите. Не всички ваши идеи ще получават одобрение, но ако сте независими и сте сигурни в себе си, действайте без значение какво е мнението на околните. Разбира се, здравословната критика понякога е полезна, вслушвайте се, правете си лични корекции, но не позволявайте да ви въвличат в интриги.

Каква ще бъде 2021 според личното ви число?

И в никакъв, ама в никакъв случай не коментирайте личните си отношения, когато Венера, вашата управителка, навлезе в знака на Лъва. Рискувате да разрушите стабилна връзка с един замах и след това да „си скубете косите“.

Работете последователно, с присъщата си упоритост и отдавайки дължимото на помощта, която близките ви оказват. До края на лятото ще постигнете целите, които сте си набелязали, а по-същественото е, че ще получите и приходите, които очаквате от свършената работа. Успехите ви може да предизвикат прояви на завист, заядливи въпроси, злобни коментари. Реагирайте с типичното си спокойствие и ясното съзнание, че не дължите обяснения на никого и че сте господари на собствения си живот.

В началото на есента темпото леко ще се забави. Ще можете да анализирате постигнатото и предстоящото, дори да си дадете малко почивка. Отново ще сте „във вихъра“ на събитията (понякога непредвидими) и, ако сте достатъчно наблюдателни, ще успеете дори да осъществите изостаналите замисли. Може би не изцяло, но все ще е нещо…

Коментирай