Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Близнаци

Ако трябва да оприличим 2021-ва на някакъв спорт, то за вас тя ще е бягане с препятствия. Тъкмо сте прескочили едното и хоп – идва следващото. Ще се улесните, ако се сетите за една малка подробност и тя е, че вие определяте темпото. С други думи казано, може да бягате, но може и да ходите, а може от време на време и да спирате пред препятствията и да измислите по-лесен начин за преодоляването им, като например да ги заобиколите, вместо да ги прескачате.

Ще разполагате с достатъчно време за преценяване на рисковете и подбиране на посоката, за да можете в края на годината да се озовете там, където искате да сте, а не в „девета глуха“.

Започнете годината без конкретни планове. Просто се придържайте към тенденциите такива, каквито са, вместо да преследвате амбициозни планове. Ако все пак решите да изненадвате света (и себе си) помислете добре дали сте готови да го направите и не отказвайте предложената помощ, ще ви е „добре дошла“.

Съвет за всяка зодия през 2021-а

През пролетта отделете време за задълбочаване и разширяване на познанията си. Усвояването на нова информация, а и умения, ни най-малко няма да ви затрудни и бихте могли да придобиете допълнителна квалификация, благодарение на която ще повишите и приходите си.

Обмисляйте внимателно и подробно стартирането на нови проекти. Не рискувайте. Грешките, дори и минимални, ще ви върнат на стартова позиция и не само ще претърпите материални загуби, но и ще загубите вяра в себе си. Ако не позволите на чувствата да управляват разума ви точно в този период ще елиминирате конкуренцията.

В началото на лятото ще сте особено общителни и привлекателни. За уреждане на лични, романтични, любовни отношения е най-подходящ периодът, в който Венера е във вашия знак. Ще сте доста по-отстъпчиви, а и по-въздействащи.

През есента е желателно да намалите темпото и да обмисляте решенията си самостоятелно. Не се увличайте по чужди идеи и предложения, колкото и оригинални да ви изглеждат. Ще ви отклонят от предпочитаното направление и ще установите, че работите не за себе си, а за някой друг.

Отношението ви към парите често е твърде несериозно и, ако през 2021-а не го промените, ще съжалявате. Ще имате допълнителни приходи, отделяйте ги за резерв. Не купувайте всяка лъскава джунджурия, която ви се изпречи на пътя, а само онова, което ви е наистина нужно.

Така в края на лятото и началото на есента ще разполагате с достатъчна наличност, за да си позволите важна и дълготрайна покупка, а и да посрещнете някои допълнителни разходи, които ще се появят в края на годината.

Коментирай