Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Лъв

Вие, като никой друг, умеете да привличате вниманието. И не само го привличате, вие пълноценно му се наслаждавате. В общи линии, вниманието за вас е като чернозем, плодородна почва за развитие, в която бурно разцъфтяват талантите ви. През 2021-а ще имате възможност да ги разгърнете в пълния им блясък. Контактите ще са интензивни, а споразуменията – дългосрочни. Колкото сте по-искрени и непосредствени в общуването, толкова ще сте по-чаровни и привлекателни, но е желателно да преценявате спецификите на партньорите си и да не прекрачвате границата на добрия тон. Не всички притежават вашето тънко чувство за хумор и ако неволно засегнете нечие самочувствие, ще си създадете неприятности.

В началото на годината няма да сте принудени да бързате. Промените ще се случват само с изричното ви желание и обмислено. Освен това ще имате възможност за избор между различни варианти.

Късметлийски месец за всяка зодия през 2021-а

Динамиката ще се повишава в края на пролетта и началото на лятото. Проявете реализъм, обърнете гръб на гордостта и търсете възможности за работа в екип. Сътрудничеството ще ви е нужно, независимо от кого го получавате. Ако ви посочат допуснати към момента грешки, постарайте се да ги отстраните, вместо да се сърдите.

Не се палѐте излишно на лични теми, докато Венера и Марс са във вашия знак. Последствията може да се окажат фатални и да съжалявате за невъздържаността си.

В началото на есента ще е добре да систематизирате целите и резултатите, да си изясните какво постигнахте и какво остава, както и причините за неуспехите, доколкото ги има. Да си изградите краткосрочна тактика за действията си до края на годината. Въздържайте се от авантюристични и рискови финансови операции.

Не взимайте заеми, освен ако не е жизненоважно. Избягвайте покупките на луксозни и антични предмети.

Коментирай