Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Дева

Предстоят два вида промени за Девите: случайни и целенасочени. И докато целенасочените ще са плод на личните им усилия, предпочитания и умения и ще ги зарадват, то случайните ще са по-скоро повод за недоволство, а понякога и за тревога. Въпросните промени, сами по себе си, няма да предизвикат някакви сериозни сътресения и бурни преживявания. Може само да променят леко ритъма на работа на Девите, но за тях и това ще е сериозно преживяване, като се има предвид колко са акуратни, старателни и наблюдателни.

Годината ще започне с доста ангажименти, част от които непредвидени. Вие от работа не се плашите, но част от заниманията ще са свързани и с интензивни контакти, които невинаги ще ви допадат. Приемете ги като необходимо зло и „част от пейзажа“ и не позволявайте на никого да се намесва в решенията ви. Околните могат да говорят каквото си искат, но вие най-добре си знаете от какво имате нужда, така че изслушвайте ги любезно и правете нещата така, както на вас ви харесва.

Кои зодии ще имат повече пари през 2021-а?

През пролетта ще трябва само да се придържате към обществените тенденции. Тогава каквото и да се случва ще засяга не само вас, а големи групи хора. Обменяйте опит, преценявайте на кого можете да се доверите и се освободете от връзките, които ви носят само негативи.

През лятото ще ви е най-удобно да заемете наблюдателна позиция и да се заемате само с онези цели, за които разполагате с подходящи условия за реализация. Усещането, че „тъпчете на едно място“ няма да ви е приятно, но ако проявите търпение, през есента ще се убедите, че е имало защо.

В края на годината ще отхвърлите някои грижи от лично естество. Приходите ви ще са в рамките на очакваното, а дали ще си осигурите предпочитаните удобства или не, зависи от начина, по който ги употребявате.

Коментирай