Свободно време

Таро карта за 7 януари

Пазете се от клюки и клевети, за да не попаднете в конфликтна ситуация с любимия човек

07.01.2021г. / 09 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Асо мечове е символ на комуникацията, на новините, но и на истини, които ще бъдат казани и ще излязат на бял свят. Това често може да значи и конфликти. Нещата стават бързо, раздвижват се неща, които са били в застой до момента.

Съвет за деня – Кралица на мечовете. Тази комбинация говори за нечие чуждо домогване за власт или влияние, които не са заслужени и не са спечелени честно. Очакват се обиди, клюки, трудни разговори, може да ни обземе тъга. Пазете границите си и не се оставяйте под чуждо влияние. Тази енергия ни съветва да се защитаваме и отстояваме правотата си.

В работата:

Проекти, които са в застой може да се задвижат. Енергията е взривоопасна, затова избягвайте конфликтите. Не се оставяйте обаче да ви отнемат водачеството или мястото, което заемате. Свършили сте работа, нека не е само за чужда облага. Гледайте и вашия интерес, но без агресия. Спокойствието е много по-респектиращо, когато демонстрирате професионализъм.

За влюбените и семейните:

Отношенията са стабилни и енергията е добра за комуникация и планиране на бъдещето, но не се поддавайте на чужда намеса в отношенията ви. Пазете се от клюки и клевети, за да не попаднете в конфликтна ситуация с любимия човек.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай