Свободно време

Законът за привличане за всяка зодия

Как да го ползвате

31.01.2021г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Рак

За Рака законът на привличането трябва да е насочен към настоящето и любовта към себе си, защото родените под знака на зодията са много привързани към хората и към миналото, често забравяйки за себе си. Мисли като „Обичам се повече от всичко друго“, „Хората живеят добре и се грижат за себе си“ и „Мога да се наслаждавам на всеки момент, сякаш е уникален“ ще им бъдат от полза. Избягвайте носталгичните мисли.

Какъв е най-големият ви страх според зодията

Зодия Лъв

За Лъва вибрациите, които са важни за закона на привличането се наричат свобода. Също така е важно да се научат да приемат хората такива, каквито са, тъй като фокусирането върху негативното в другите ги напряга. Мисли като „Всеки е такъв, какъвто е“, „Мога да живея като равен“ и „Не всичко трябва да бъде както искам“ могат да бъдат много отпускащи. Лъвовете трябва да избягват и изолацията.

5-те зодии с най-хаплив език

Зодия Дева

Хората, родени под знака на Девата, са перфекционисти и понякога твърде критични, както със себе си, така и с другите. Мисли като „Никой не е съвършен, всеки има време да се развива“, „Нещата трябва да се променят и това е добре“ са подходящи за постигане на баланс, който да им помогне да задействат други хубави мисли, които да бъдат част от това, което искат да привлекат в живота си. Важно е да избягват мислите за конспирации и че всичко трябва да е перфектно.

Коментирай