Свободно време

Законът за привличане за всяка зодия

Как да го ползвате

31.01.2021г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Везни

Ако вие сте представител на тази зодия, то знайте, че законът на привличането трябва да се върти около избора. Везните имат навика да искат всичко в хармония, да избягват определени ситуации, за да избегнат кавги и неудобства и дори да изберат нещо, а след това да съжалят. Мисли като „Животът е пълен с възможности за избор, ако направя грешка днес, ще опитам отново утре“, „Не е нужно да угаждам на всички“ биха им подействали добре. Избягвайте мисли за съмнение.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Зодия Скорпион

За мистериозния Скорпион самоконтролът е повече от необходим. Ако Скорпион се обиди на някого, то това може да продължи твърде дълго, дори завинаги. Той нерядко е и отмъстителен. Мисли като „Аз също съм обичан, способен съм на това“, „Прощавам с лекота“, „Уверен съм в себе си, знам, че мога“, действат освобождаващо. Ако искате да задействате закона на привличане, избягвайте отмъстителните и разрушителни мисли, не забравяйте, че всеки може да допусне грешка.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Зодия Стрелец

За Стрелеца законът на привличането трябва да се основава на разсъждения. Хората, родени под знака на Стрелец си създават очаквания у хората и неща, които може да не са това, което всъщност са искали. Мисли като „Спокойствието ме заобикаля“, „Имам цялото време за това, което искам, не е нужно да правя всичко сега“ биха им подействали благоприятно. Също така е важно да спрат да анализират постоянно всички и всичко.

Коментирай