Свободно време

Законът за привличане за всяка зодия

Как да го ползвате

31.01.2021г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Козирог

Козирозите са много привързани към миналото, склонни са да ръководят нещата както винаги, като планират цели за бъдещето, никога не се опитват да правят нововъведения, просто искат да направят това, което вече е правено. Мисли като „Иновациите са добри“, „Нещата трябва да се променят, защото всичко се променя“ и „Трябва да се развиваме със света“ могат да им донесат положителни вибрации. Ако искат законът на вселената да работи за тях, важно е да спрат с критичните мисли.

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Зодия Водолей

Водолеите са много креативни, могат да се адаптират към различни видове групи. Но с това в крайна сметка отчуждават истинските приятели и тези, които наистина се грижат за тях, защото винаги има някой, който се нуждае от помощ, а те са разпилени между много хора и следователно не могат да се посветят. Мисли като „По-добре качество от количество“, „Мога на 100% да се посветя на някого“ и „Няма нужда да харесвам всичко, за да го превърна в част от живота си“ биха им създали положителни вибрации. Избягвайте мисли за прекомерна колективност, не забравяйте, че всеки има свой собствен живот.

Цитати за жените според зодията

Зодия Риби

За представителите на зодията, законът на привличането идеално се вписва в акта на вибрираща любов към себе си. Рибите са много привързани и в крайна сметка обичат твърде много другите, забравяйки за себе си. А когато към тях не се връща любов, те стават драматични и меланхолични. Мисли като „Няма нищо по-хубаво от това да ме обичат първо“, „Тези, които не ме карат да се усмихвам, не заслужават да ме видят да страдам“ ще им подействат освобождаващо. Избягвайте меланхоличните мисли и зависимостите.

Снимки: istock

Коментирай