Свободно време

Таро карта за 26 януари

Енергията на тази карта е тук, за да ни подкрепи и увери, че днес ще успеем да осъществим задачите и отговорностите си

26.01.2021г. / 08 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Кралица Жезли е една бурна, емоционална и дейна енергия, която предвещава динамичен и активен ден. Кралица Жезли обича свободата и в по-мрачния си негативен вариант може да отприщи първични и необуздани емоции в опит да защити свободата си. Тя може да разпалва огън, но може и да го укротява, и като една истинска представителка на женската енергия притежава уменията на лечителка и грижовница. Подходящ ден за медицински интервенции и операции. Енергията на тази карта е тук, за да ни подкрепи и увери, че днес ще успеем да осъществим задачите и отговорностите си.

Съвет за деня – Рицар на чашите в комбинация с картата на деня Кралица Жезли предполага един наситен на събития ден. Определено говори за успехи, за напредък, но и за твърде много емоции, които могат да доведат до сблъсъци и вълнения. Съветът на тази карта е да следваме интуицията, страстта си, да вярваме в нещата, които обичаме да правим, тези които ни зареждат, но да не допускаме емоциите да излязат извън контрол и да ни подхлъзнат да избухнем и да се поддадем на гняв или обида. Повече от всякога имаме нужда от трезва преценка, особено ако става въпрос за договори, документи и финансови дела. Ако успеем да канализираме правилно чувствата си, това може да е един прекрасен и успешен ден.

В работата:

Денят предвещава успех в бизнес делата. Може да се появят много задачи, но такива, с които ще се справим с лекота. Късметлийски ден, в който не е изключено да намерим пари или вещи. Може да родим нова идея, проект или да се появи желание за нещо, за което не сме мислили или не сме искали до този момент. Интуицията ни в този ден е силна, но предупреждението е да сдържаме емоциите и да не избухваме прибързано, защото има опасност от кавги.

За влюбените и семейните:

Ако започвате отношения – внимавайте, защото огънят лесно пламва, но не е траен. Енергията на тези карти предвещава ентусиазъм, радост, страст, но не ни съветва да влизаме във връзката слепешката и прибързано, за да не угасне огънят бързо. На дългогодишните връзки напомня да се погрижат за разнообразието и особено за общуването. Кралица Жезли има силна нужда да общува! Не пренебрегвайте общуването в отношенията си, за да не съжалявате.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време