Свободно време

Изберете си картина и вижте какъв февруари ви очаква

Един забавен тест

04.02.2021г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Днес в рубриката ни „Свободно време“ споделяме един забавен тест. Три картини разкриват какъв ще бъде месец февруари за вас. Остава само да си изберете тази, която най-много ви допада и да видите какво се крие зад избора ви.

Ако сте избрали картина номер 1, то февруари ще бъде сравнително спокоен месец за вас. Не се очакват такива трудности, които да не можете да разрешите. Енергията ще ви стига, за да осъществите плановете си и с увереност ще се движите към успехите. По-рядко ще изпитвате притеснения и ще се чувствате така, сякаш получавате голяма част от това, за което сте си мечтали. Отпуснете душата си и не пропускайте да се отдавате на занимания, които ви носят удоволствие.

5 символа с невероятна сила

В случай, че сте избрали картина номер 2, то през новия месец разчитайте повече на себе си, ако искате да завършите успешно проектите, с които се заемате. На чужда помощ разчитайте само в краен случай.

Ретрограден Меркурий 30 януари – 21 февруари – за какво да внимаваме

Бъдете внимателни и съсредоточени върху вашите задачи, не се разсейвайте и не взимайте прибързани решения. Във ваш интерес е да подхождате отговорно към всеки аспект от живота си. Бъдете спокойни и следвайте интуицията си. Покажете най-доброто от себе си, защото успехите няма да закъснеят.

Свързани статии

За избралите картина номер 3, февруари ще им донесе осезаем напредък в постигането на техните цели. Това разбира се ще се дължи и на вашите изобретателност, бързина и рационалност. Най-накрая ще се усмихнете успокоени от сбъдването на някои ваши желания. Когато ви е нужно компетентно мнение, не се колебайте да го потърсите от личност, за която знаете, че е добре подготвена по въпроса.

Коментирай