Свободно време

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Годишен хороскоп на китайските зодиакални знаци

12.02.2021г. / 08 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Кон

Издръжливостта е отличително качество на Коня и ако го комбинира с упоритост, методичност и последователност, силите ще му стигнат да осъществи всичките си желания. И най-важното, естествено, е да ориентира енергията си към съзидателни дейности.

Конят няма да има нужда от ловкост или хитрост, а от правилна ориентация и наблюдателност. Само така ще разбере кога и как да използва момента. За професионалния напредък ще трябва да положи усилия, но за старанието си Конят ще получи очакваните приходи, с които, ако си е поставил за цел, ще може да си осигури нов дом.

Арена на спорове и противоречия ще са личните отношения, където прибързаните решения не са за предпочитане. Конят е чаровник и е почти сигурно, че ще се завихри в повече от един вълнуващ флирт, независимо дали има или няма постоянен партньор. В годината на Бика самотните Коне най-после ще намерят спътник в живота си.

Коза (Овца)

Не може да се каже, че Козата и Бика са в дружелюбни отношения, което подсказва, че годината няма да е лесна, но няма и да е скучна. Обаче Козата е боец, интуицията ѝ е силна, тя не се плаши от трудности и ще намери начин да се измъкне от критичните ситуации. Ще финализира промени, които отдавна подготвя както в професионален, така и в личен план. Може да премине на нова длъжност, на ново работно място или въобще в нова структура, в която позицията ѝ ще е по-устойчива от предишната.

Събитията в личния живот също ще са динамични. Някои ще чуят звъна на сватбените камбани, а други пък окончателно ще прекратят връзката си. Хубавото е, че и едните, и другите ще вземат решенията си обмислено и няма да съжаляват за последствията. В интерес на Козата е да не създава интриги и да избягва недоразуменията с близките си.

Маймуна

Отношенията между Маймуната и Бика са неутрални и лишени от всякаква емоция. При тях няма конфликт на интересите, стига да спазват здравословна дистанция помежду си. Като се знае, че Маймуната не е любител на правилата и обикновено прави каквото си иска, лесно можем да се досетим, че за нея ще е най-безопасно да не се мярка в полезрението на Бика. И понеже тя е достатъчно хитра и предпазлива, най-вероятно ще направи точно това.

За Маймуната годината ясно и отчетливо ще е разделена на две. Първата половина ще е наситена с непредвидени събития, в които даже на хитрата Маймуна на моменти ще е трудно да се ориентира. Тя е адаптивна и ако не успее да се възползва от тях, най-малкото ще се измъкне, без да преживее особени сътресения.

В средата на лятото напрежението ще се покачи максимално, след което рязко ще спадне. За Маймуната ще настъпи период на заслужено спокойствие, стабилност и почивка, в който ще може да подреди мислите, плановете, отношенията, финансите и да се представи в най-добрата си светлина. Ще получи интересни оферти, които не бива да пропуска.

Коментирай