Свободно време

Как да празнуваме Свети Валентин 2021 вкъщи: идеи за влюбени

С предварителен планинг и с кредитните карти на Банка ДСК, можете да си гарантирате романтичен празник, без да ставате от дивана

04.02.2021г. / 15 35ч.
Мария Дуковска
Визия: ДСК

Визия: ДСК

Дори преди карантината, много хора предпочитаха да празнуват Свети Валентин „по домашно“, за да избегнат суматохата на празника. Сега, въпреки че може да сме ограничени по отношение на това къде можем да отидем, все още съществуват безброй вълнуващи опции за отпразнуване. Номерът е наистина да се ангажирате с подготовката на Вашето събитие, но за да гарантирате успеха на вечерта, е необходимо да помислите предварително за всеки детайл. А за реализацията ще Ви помогнат кредитните карти на Банка ДСК. По-долу Ви предлагаме няколко идеи за запомнящ се ден на Свети Валентин у дома.

Мястото тази година е вкъщи, но пък можете да проявите креативност и да си организирате специална вечеря, романтична киновечер или пикник, пък било то и на одеяло в средата на дневната.

Ако се чудите какво меню да подберете, със сигурност няма да сгрешите, ако се спрете на предпочитания избор на Вашата половинка или пък на нещо по-екзотично като – суши, пиле Естрагон, калмари, гурме кухня или пък стек „Кордон Бльо“. Шоколадът, под каквато и да е форма, е препоръчителен – вкусен е и активира хормона на щастието! Червеното вино е класическата напитка за този празник, но в зависимост от избраното меню може да бъде заменено с пенливо вино или пък специално забъркан коктейл, според вкуса на Вашия любим/а.

Помислете за декорация, която да създаде настроение. Свещите създават релаксираща атмосфера, а ако искате да подсилите усещането, можете да добавите балони, възглавнички, гирлянди или каквато и да е украса под формата на сърца в типичното за празника червено или пък в топли и успокояващи цветове. Свежите цветя са също подходящи – разведряват и допринасят за уюта в дома ни.

Ако отделите време през деня и се погрижите за Вас самите, като се поглезите с топла ароматна вана, басейн, сауна или маска за лице, освен че ще изглеждате добре, ще се и настроите празнично. Относно облеклото, Вашият избор може да е насочен към по-спокойни, неутрални и натурални цветове, следвайки тенденции на настоящата година, или да изберете цвета на 2021 г. – AI Aqua – избор вдъхновен от бързия напредък в технологиите, който ще придаде дръзка нотка на Вашето излъчване или пък да се спрете на флоралните мотиви, които провокират нежност и чувственост.

Предварително подготвен сет от романтични филми е добър вариант да се отпуснете и изкарате една колкото спокойна, толкова и забавна вечер. Подарете си шанса да гледате толкова филми, колкото Ви се иска, и в този случай не забравяйте да си приготвите пуканки. Ако се стремите да е наистина уникално изживяване, можете да помислите и за конкретна тема, която да вплетете във вечерта в съчетание с празника на любовта. Опитайте се да пресъздадете атмосферата от любим романтичен филм, да си направите вечер в сиво и жълто (успешната цветова комбинация за 2021-а) или просто всичко да е в стил 20-те или 70-те – храна, напитки, облекло, украса, музика, типични танци или занимания от този период и т. н. В този случай селфитата ще са неизбежни и впечатляващи. Тематичните партита са неповторимо изживяване както за двама, така и за купон с приятели.

Подаръците са доста спорна тема, но всеки романтик би се зарадвал на топъл шал, шарени чорапи или пухени ръкавички. Хората, държащи на луксозни подаръци, винаги могат да изберат модни и стилни обувки от Bata, луксозни очила от Joy optics или Grand Optics или Zeiss Vision Center, висококачествени козметични продукти за коса от веригата „Златна рибка“, луксозно бельо от Seven Seconds, легло или матрак ТЕД, за да гарантирате удобство и спокоен сън на Вашата половинка, романтична спа почивка в хотел „Дипломат плаза“ в Луковит или пътуване до желана дестинация с гориво от Лукойл.

А най-хубавото е, че ако пазарувате с кредитните карти на Банка ДСК от тези обекти, ще ползвате отстъпки. Единствено е необходимо да свалите приложението Merci на своя телефон и да регистрирате Вашата карта. Можете да разчитате на кредитните карти на Банка ДСК и за закупуването на всичко необходимо за събитието Ви онлайн. За ежедневни покупки и непланирани разходи експертите на Банка ДСК препоръчват:

- Стандартна кредитна карта – при която има възможност за ползване на безлихвен кредит до 45 дни без обезпечение и всъщност тя не е въобще стандартна – към нея получавате бонус – отстъпка Money-back в размер на 1% за сумите на трансакциите, извършени на ПОС на търговец в страната и чужбина.

- Кредитна карта DSK-Wizz Air – подходяща за всички пътешественици и Ви позволява да участвате в специално създадена Бонус програма, когато пазарувате с нея, за да пътувате с отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги на www.wizzair.com.

- Кредитна карта Maxi Go – Ви предоставя възможност да извършвате ежедневните си покупки бързо, лесно и удобно, без месечни такси и такси при покупки в търговски обекти и без такси при теглене на банкомати на Банка ДСК.

Възползвайте се от кредитните карти на Банка ДСК, за да останете защитени от пандемията, като пазарувате дистанционно за Свети Валентин, а като добавите и малко предварителна подготовка, ще си гарантирате незабравим романтичен празник, без да ставате от дивана!

Коментирай