Свободно време

Пълнолуние в Дева на 27 февруари – как ще ни се отрази

Време е за промени

27.02.2021г. / 11 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

На 27 февруари ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Обикновено пълнолунията са време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало на новолунието. Те са емоционален период. Това пълнолуние се случва по оста Дева-Риби и ни кани да намерим баланс между ежедневните ни задължения, физическото и емоционално здраве и въвеждането на ред в тях.

Знакът на Девата се характеризира с това, че управлява похватите, с които се справяме в ежедневието си, докато Рибите ни направляват как да се справим с духовното си Аз. Това пълнолуние ни кани и да постигнем баланс между практичност и непрактичност, критика и приемане. Възможно е да сме по-емоционални.

20 характерни черти на зодия Дева

Време е да изразим себе си, но внимателно, а през следващите две седмици ще открием какво означава това за нас. Интуицията ни също може да се засили. Пълнолунието в Дева-Риби ще хармонизира с Уран, което предполага лесно приемане на промените и напредъка.

Важно е да се опитаме да бъдем по-толерантни и да приемаме несъвършенствата на живота. Някои органи в човешкото тяло може да станат по-чувствителни, като панкреас, тънки черва, дебело черво, храносмилателен тракт, дванадесетопръстник, ректум, очи и уши, затова е важно да се грижим добре за своето здраве.

Пълнолунието в Дева ще ни напомни да се съсредоточим върху подхранването на тялото и ума си. Възможно е да разчистим бъркотия край нас – в отношенията, дома, емоционален багаж. Космическото събитие ще ни донесе лекота и ще ни напомни колко сме силни.

Плодове с положителна енергия според фъншуй

Сега е подходящо време да се отървем от нездравословен навик, да помислим за смяна на работата, ако не сме удовлетворени, ще направим равносметка какво ни помага и какво не ни служи вече в живота.

Използвайте това пълнолуние, за да зададете старт на новото и растежа. Вижте по-ясно малките детайли от живота си, за да можете да направите необходимите корекции.

Овните могат да направят промени относно здравословно хранене, релакс, да създадат ясни граници между професионалния и личния си живот. Телците нека се забавляват повече с любими занимания. За Близнаците е време да си направят пролетно прочистване и да елиминират безпорядъка от всякакъв аспект.

Изберете си врата и вижте в какво най-много ще ви върви през 2021

Раците могат да използват енергията на пълнолунието, за да подобрят комуникацията си. Родените под знака на зодия Лъв ще бъдат фокусирани върху финансите си и това как харчат. Девите ще бъдат уверени и не чак толкова критични към другите, нека използват тази енергия на пълнолунието по възможно най-добрия начин.

Как да уловим моментите и цветовете на света край нас

Везните могат да се погрижат за своето емоционално здраве с медитация, ароматерапия, йога. Скорпионите ще направят равносметка дали са заобиколени от хора, които подкрепят целите им или обратното. Съответно ще освободят място за нови връзки. За Стрелците е хубаво да планират, ще имат успехи в работата.

Козирозите ще преследват своите текущи интереси, периодът е подходящ за обучения. За Водолеите това пълнолуние е подходящо да се отърват от емоционалния товар от това да крият някаква истина. Рибите без значение дали става въпрос за работа или любов ще вземат решение относно това как си представят да продължат напред.

Снимка: Istock

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
sviknahme da ni opluvat i zaplasvata vav vseki akcent nema da e losho oste malko
отговор Сигнализирай за неуместен коментар