Свободно време

Любовни съвпадения според числото на пътя на живота

Ето и как да изчислите вашето

04.09.2022г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Път на живота 7

Ако това е вашият път на живота, добри партньорски съвместимости може да имате с партньори, чийто път на живота са 3 и 5. За вас може да се каже, че понякога сте малко резервирани, самотни, обичате да сте в собствената си компания. Но така трудно намирате половинка. Партньор с число 3 може да ви помогне да излезете от черупката си, да ви помогне да разширите вашите собствени хоризонти. С път на живота 5 ще имате изненади във връзката и няма да скучаете.

Път на живота 8

Вашата най-добра съвместимост може да бъде с партньор с път на живота 2, 4 и 6. Вие обичате да контролирате и никак не ви харесва, ако някой се опита да ви контролира. Голямо е желанието ви да успеете и да получите признание за постиженията си.

Как да изчислите вашето лично число според фъншуй?

Любовна половинка с число 2 ще ви изслуша и няма да се опитва да поема контрола върху ситуацията. Ще ви сподели все пак своето мнение.

Едно наистина добро любовно съвпадение може да имате с партньор с път на живота 4. И двамата сте обосновани, практични и целенасочени и ще се разбирате много добре. От другата страна, числото 6 отговаря на личности, които са състрадателни и любящи, без да ви контролират.

Път на живота 9

Бихте били имали добри съвместимости с 2 и 6. Вие сте доста потайни и това понякога може да ви затрудни да си намерите половинка. Също така не искате да показвате вашата уязвимост. Добра любовна връзка може да развиете с партньори с път на живота 2. Сякаш тях бихте допуснали до вашите тайни и е по-вероятно да се отворите за тях. С път на живота 6 пък имате много общи неща. Много сте истински, което е важно за една любовна връзка.

Снимки: Istock

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати