Свободно време

5 символа, които да носите в портфейла си за повече пари

И късмет

28.01.2023г. / 18 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато имаме празник, специален повод и трябва да си пожелаем нещо хубаво, парите винаги са в желанията ни до здравето, късмета и любовта. Когато си купуваме нова чанта или портфейл, също тайно се надяваме те да са на пари. Въпреки че финансовото ни състояние зависи до голяма степен от нашите усилия и мотивация в работата, има някои символи, за които се смята, че привличат парите. Вижте какво да сложите във вашия портфейл за благосъстояние.

Камъни

Камъните са чудесно представяне на земния елемент на фъншуй и се смята, че привличат положителната енергия, стабилизират и дават сила. Кои камъни привличат парите?

  • зелен авантюрин;
  • цитрин;
  • пирит;
  • жълт сапфир;
  • зелен нефрит;
  • малахит;
  • перидот.

Трябват ви малки парчета от някои от тези камъни, колкото бобено зърно.

Какъв цвят портфейл да изберете през 2021 за повече пари?

21 оризови зърна

Оризовото зърно символизира късмет и изобилие. Също така се смята, че намалява желанието за харчене, когато го носите в портфейла си. Сложете 21 зърна ориз в малка торбичка и я поставете на сигурно място в портфейла си.

Как да организирате портфейла си, за да привлечете пари

3 китайски монети

Те се смятат за символи на щастието и според фъншуй могат да донесат просперитет на притежателя си. Монетите обикновено са свързани с червена нишка. Може да си закупите такива от онлайн магазини за подобни вещи, китайски магазини.

Цветове според месеца на раждане

Черупки от каури

Красивите черупки носят също положителни вибрации, затова е хубаво да ги носим като аксесоар, да ги декорираме в дома си. Също така се смята, че поставена в портфейла, черупката от каури привлича богатството.

Плодове с положителна енергия според фъншуй

Хербаризирана четирилистна детелина

Според някои западни вярвания, детелината с 4 листа носи благоденствие. Тъй като на зелените поляни невинаги може да имаме късмета да я намерим, в много книжарници се продават хербаризирани и ламинирани детелини, които може да поставите в портфейла си.

Снимки: Istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Символи, които да помагат, са: левове, долари, евро, йени и всякакви други световно признати валути. Също така едни пластмасови карти с надпис VISA, MASTERCARD и подобни. А ако си турите мидичка в портфейла, то или ще я счупите, или ще си скъсате портфейла.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Д-р Радева ( преди 2 години )
За благосъстояние препоръчвам да носите пари в портфейла си!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Мария Иванова ( преди 3 години )
Всичко това - в портфейл. Че то и раница ще трябва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар