Свободно време

Марс преминава в знака Близнаци – трябва да внимаваме с думите

Очаква ни един интензивен период

04.03.2021г. / 15 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 3 март, Марс - планетата на действието и желанието, оставя знака на Телец, който е упорит и преминава в игривите Близнаци. Този транзит носи флиртуваща енергия. Когато Марс е в Близнаци, ние не сме привлечени от повърхностни взаимоотношения, а търсим някого, който да ни впечатли с интелект. Нараства и интелектуалното стимулиране.

Способността да се учиш от партньора и да водиш динамичен разговор. Неща, които стават още по-важни. Близнаците обичат провокиращите разговори, смислените диалози, така че когато Марс се премести в този знак, ние често сме по-развълнувани от нечий ум и интелектуално представяне, отколкото от външния му вид.

Колко дълго отнема на всяка зодия да се влюби

Във връзките, в които липсва добра комуникация, може да се зародят проблеми. Затова ще бъде важно да наблегнем на разговорите.

Марс ще се задържи в Близнаци до 23 април. През този период ще бъде важно да не стартираме прекалено много проекти, оставяйки всичко недовършено. Ако успеем да сме добре организирани, ще постигнем много.

Снимка: iStock

Близнаците носят въздушна енергия, но Марс в този знак, сваля всичко на земята, което ще ни накара да предприемем осезаеми действия. Сега е подходящо време да отстояваме своите нужди и желания. Но това означава, че трябва да бъдем много внимателни и с думите в любовта и работата. Има вероятност, докато изразяваме своите чувства и нужди, да кажем неща в определени ситуации, за които ще съжаляваме на по-късен етап. Трябва да сме особено внимателни и на 23 март, когато Меркурий и Марс се изравняват.

Таро карти за март за всяка зодия

Също така, с наближаването на април, Марс ще предизвика малко объркване, когато се срещне с Нептун – планетата на илюзията и фантазията. Въпреки че това може да се окаже много романтичен период, ще ни бъде трудно да видим цялата картина, особено на 9 април, когато е възможно да се чувстваме в застой и неспособни да предприемем действия. Това, което можем да направим е да бъдем упорити и да не спираме да се движим напред, дори и да ни се струва, че стъпките са ни малки. Всяко усилие ще бъде възнаградено.

За какво да внимават 12-те зодии? Вижте на следващата страница.

Коментирай