Свободно време

Мария Константинова и Мирослав Димитров са новият тандем на Bulgaria ON AIR

Журналистът Мария Константинова и Мирослав Димитров ще будят заедно зрителите на Bulgaria ON AIR от 22 март

19.03.2021г. / 15 56ч.
Мария Дуковска
Мария Константинова и Мирослав Димитров. Снимка: Bulgaria ON AIR.

Мария Константинова и Мирослав Димитров. Снимка: Bulgaria ON AIR.

От 22 март зрителите вече ще се будят с новия тандем на Bulgaria ON AIR. На стола до водещия на „България сутринМирослав Димитров ще седне журналистът и докторант по „Журналистика“ Мария Константинова.

С много жажда за знания, непреклонна страст към политическите теми и дискусионните въпроси, свързани с управлението на страната и света, с подход към социално-значимите проблеми и дългогодишна любов към спорта, журналистът Мария Константинова става част от екипа на сутрешния блок по Bulgaria ON AIR.

Тя има богат опит в отразяването на политически, социални и обществени въпроси и проблеми. Голяма част от професионалните си качества трупа с успешното преминаване на редица практики в БНР, БНТ и Българския културен институт в Братислава. Дълго време след това новото лице на сутрешния блок по Bulgaria ON AIR се занимава отблизо с политическа журналистика като редактор в сайта news.bg.

Мария има диплома за бакалавърска степен по „Журналистика“ и е дипломиран магистър в специалност „Връзки с обществеността“, а към момента продължава да обогатява знанията си като докторант по „Журналистика“.

На въпроса какво е най-важното качество, необходимо на един журналист, за да е добър в професията си, новото чаровно лице в екипа на „България сутрин“ отговаря:

„Най-важното, според мен, е любопитството. Един добър журналист не трябва да си позволява да губи своето любопитство, защото то е водеща сила в нашата професия. С новата си роля в „България сутрин“ ще се постарая да запаля любопитството на зрителите и да помогна да получат отговор на въпросите си“.

Всяко делнично утро от 07:00 до 09:00 часа позитивната двойка водещи ще предлага на аудиторията задълбочени, обективни и важни разговори с експерти по най-горещите теми от България и света. Паралелно с това, като част от новия си по-динамичен формат, „България сутрин“ търси мнението на зрителите и задава въпросите им в ефир по време на специални дебати, които имат запазено място в минутите след 08:00 часа.

За информирано, ползотворно и позитивно утро, не пропускайте „България сутрин“ – с Мария Константинова и Мирослав Димитров – всяка делнична сутрин от 07:00 до 09:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Коментирай