Свободно време

Таро карта за 24 март

Хубаво е да избираме с мислите си, а не с емоциите

24.03.2021г. / 07 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Седмица чаши – говори за мечти и за много пътища, по които искаме да поемем, но ни е трудно да решим по кой точно. Трябва да се направи избор и този избор да се следва.

Съвет за деня – Кралица мечове ни съветва да сме по-трезви, когато мечтаем и да премислим по много пъти какво ще изберем. Насочва внимание и към хората, с които искаме да работим. Поставете навреме условия и договорете отношенията.

В работата:

Може би днес се появяват различни и много възможности! Хубаво е да избираме с мислите си, а не с емоциите. Обмислете всички варианти и не се колебайте да се откажете от нещо, колкото и да ви тегли към него, ако видите, че не е рационално и може да последват загуби.

За влюбените и семейните:

Седмиците говорят за проявление, но чашите са твърде емоционални. Не е лошо да мечтаете, но понякога трябва да помислим трезво дали мечтите са не само възможни, но и дали ако се материализират ще ни донесат щастие. Помислете дали не мечтаете за нещо, което не е по силите на партньора ви. Друго тълкование е, че се хвърляте емоционално в някаква визия за бъдещето, без да помислите, че това което искате може да има и негативни страни. Обмислете рационално и от всички страни това, което искате да стане.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай