Свободно време

Таро карта за 31 март

Комбинацията днес ни казва, че е време за самонаблюдение

31.03.2021г. / 08 52ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Дяволът – на пръв поглед това е една страшна карта, но в действителност е част от живота – пристрастяването, закотвянето в стари и остарели схващания, страхът да се промениш, за да продължиш напред, замръзването в определени емоции, които не можеш да преодолееш. Всичко това излиза на повърхността, когато от колодата пада дяволът. Илюзията, че нямаш избор трябва да бъде разобличена. Винаги имаме избор, стига да го потърсим в собствените си способности да променяме както вътрешните си нагласи, така и външните обстоятелства.

Съвет за деня – Седмица мечове – интересна е картата, която се пада, като съвет към Дявола. Тази от седмиците определено ни насочва към вътрешния ни свят, към дявола вътре в нас. Аспектите характерни за дявола – измама, илюзия, пристрастяване, закостенялост, консерватизъм, фиксиране в определена роля, неспособност да се излекуваме от тежки емоции. Трябва да ги потърсим в себе си и да ги осъзнаем. Това е нужно, за да продължим напред; да се очистим и пречистим себе си.

В работата:

Комбинацията днес ни казва, че е време за самонаблюдение. В какво сме застинали, с какво сме свикнали дотолкова, че да не осъзнаваме, че е необходимо да се освободим. Промяната е нужна, но преди да се случи е важно да разберете напълно себе си и това, с което искате да се занимавате оттук нататък. Не затваряйте очи пред наболели проблеми и не ги „замитайте под килима“, без да сте ги разрешили и да сте достигнали до сърцевината им.

За влюбените и семейните:

Днес наблюдавайте себе си и вътрешното си усещане за връзката и вашата роля в нея. Дали не сте застинали в някое убеждение, дали не прехвърляте травми от минали отношения в сегашните, дали не мамите себе си и партньора си в стремежа си да запазите илюзията за идеална връзка. Бъдете готови да сте самокритични, да видите истината и да пожелаете промяна. Само тогава тази комбинация ще е положителна и ще ви донесе добро.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай